2023/2024 YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AHU AYSAL ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEMİ

Okulumuz Aile Birliği'nin 2023/2024 Eğitim öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 08 Eylül 2023 Cuma günü saat: 14.00' da okulumuzda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

08 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00'DA YAPILACAK OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

1-Açılış,Yoklama Ve Yeter Sayısının Tespiti.
2-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.
3- Toplantı açılışının okul aile birliği başkanı tarafından yapılması.

4-Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4- Gündem Maddelerinin Okunması.(Eklenmesi veya çıkarılması istenen gündem maddesinin oylamaya sunularak belirlenmesi.)

5- Bir önceki döneme ait yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6- Yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimleri asıl ve yedek olarak liste hâlinde oylanarak yapılması.

7- Okul ve Öğrencilerin İhtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmış 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Tahmini Bütçesinin görüşülmesi.

8- İhtiyaçların Giderilmesine Yönelik Yeni yönetim kuruluna harcama yetkisi vererek, yetkilendirmek.

9- Yönetim kurulunun ilk toplantısı için tarih belirlenmesi.(Seçimden sonraki ilk hafta içinde veya genel kurul toplantısı bittikten hemen sonra )
10- Dilek, Temenniler ve Kapanış.

25.08.2023

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu